Ünlü ceketler tarzı kod çözülmüş: kimin ne kadar kullandığını kim kullanın, görün!

January 16, 2023 0 Comments

Bu musonun yanı sıra düşmenin yanı sıra bir moda dönüşümü gerektiriyoruz, bu yüzden yıldız ceketler hakkında konuşmaya inanılanlar ortaya çıktı. Yemgiler veya belki de sofistike bir yaz ceketi olmadan kullanılabilen basit bombacı tarzı ceketlerle önde olabilir, ancak onları görevden ve görevde nasıl yıpratabileceğinize bir göz atalım, sadece Dünyadaki ünlülerimiz onları giyerken.
Biraz rahat tutma gereksinimi
Yıldız ceketlerini kavramanız gereken ilk şey, bunların resmi ama rahat oldukları belirtildiğidir, bu nedenle burada meydana gelmesi için moda birleşmesini yapmanız gerekir. Bu da sportif, çekici ve son derece şık bir görünüm getiriyor, bu yüzden bombardıman tarzı bir ceketin çizgileri üzerinde çok sayıda yıldız ceket koşuyor. Bu, size bir kız gibi bir etki de sağladığının yanı sıra, aynı zamanda sokak stili duruşunu da çivilemenize olanak tanır.

[Ayrıca okuyun: Kot ceketlerinizi şekillendirmek için A listelerinden motivasyon alın]

Aynı şekilde bir kutlama ya da kutlamada olabilirsiniz, aynı zamanda ceketinizi kısa topluluklarla giyebilirsiniz- bir etek veya belki de rahat bir maxi elbisesi, şapkalı ve Coachella görünümü de gelir. Eğer desenlerin yanı sıra zarif baskılar da, İdeal İdeal gidin ve sonbaharda son derece yazlık bir cazibe için basılı uyumlarla giyin.

Ceketlerinizi giydirmek hakkında
Bombacı tarzı veya temel olanlar, tercih ettiğiniz ünlüler gibi ceketlerinizi tam olarak nasıl giyeceğinizi anlamanız gerekir. Tercih edilen yıldız deri ceketlerden ünlüler tarafından denim ceket modasına kadar, onlarla çalışan stilistler konforu etrafa inanmak için en önemli yönü haline getiriyor.

Bazı yıldızlar, ellili bir moda trendini getirmek için onları kalem etekleriyle giyerken, diğerleri, parıldayan bir moda ifadesi yapmak için kırmızı sıcak dudaklarla boyun etrafına kerchiefs bağlar. Moda iklimleri ve Hindistan’da uğraştığımız hava durumu iklimleri ile ilgili olarak, ceketleri sıcaktan yenmek ve sizi pişirmemek için seçilmelidir. Öyleyse akıllıca seçin!

[SC: Mediad]

Kum saati bayanlar
Kum saati kadınları, orta bölge hatlarını geliştirmeye yardımcı olan deri ceket stillerini seçmeye odaklanmalıdır. Kuşaklı ceketlerle ceketler kullanmak, vücut şeklini ve çerçeveyi tanımlamak için harika olacaktır.
Perdeleri olan ceketler, tam burada giymek için en iyisidir veya midsection etrafına saran ve uylukları geçen deri katmanlarıdır.

Armut şekilliseniz
Armut şeklindeki gövde çerçeveleri, izleyicilerin kalçalardan gövdenin üzerindeki eğrilerine olan görünümünü ortadan kaldırmaya odaklanmalıdır. Üstte detayları olan ceketlerin yanı sıra sihir gibi çalışan üstte kesintiler seçin. Şişirilmiş ceketlerin yanı sıra iyi tanımlanmış bir orta bölümü vurgulayan kesimler en iyi giyer. Dikkatin dağıtılması için küpelerle aksan ve tıknaz bir kolye.
[Ayrıca oku: tees üzerinde moda sloganları]

Ters üçgen vücut çerçeveleri olan kadınlar
Burada seçilecek ceketler, büyük taşıma etkisini bastırmaya yardımcı olan ve vücut çerçevesine dar bir dokunuş getiren ceketlerdir. Kalçalarınızda çok daha fazla eğri üretmek için, etek çizgisinde çok fazla parlama olan uzun ceketlerin kalça uzunluğuna ihtiyaç duyulur.
Elma şeklindeki figür için
Kişinin zayıflanması için vücudun orta bölümüne ihtiyacı vardır, bu da göğsüne ve omuzlara çok daha fazla ilgi çekmesine yardımcı olur. Bunun için, belden geçen bombardıman tarzı ceketler ve bunu yapmak için en iyi yöntem bir salıncak ceketidir.

Hangi yıldız denim ceketi, yıldız kışlık ceketler ve hemen hemen her türlü yıldız ceketi gibi göründüğünü fark ederseniz, her şey temiz ve net bir terzilikle ve giyildiğinde çok sayıda zihniyetten bahsetmemekle ilgilidir. Bu yüzden size kimin ne kullandığını anlattık, size hangi yıldız ceket stilini taklit edebileceğinizi teşvik etmeniz şartıyla, fotoğraflarını da gösterdik. Devam edin ve sokakları yaktır!
Görüntüler Kaynak: pinterest.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *