Bahar Trend 2022

January 21, 2023 0 Comments

Ecemtturann için Okul Kıyafet Temelleri

Okulda okumaya başlamadan önce, bu yılın baharında hangi kıyafetlerin okula veya koleje gideceğini düşünmek için saatler alabiliriz. Bazılarınız da tembel olabilir, çünkü tüm bu zamanlarda pandemi sırasında çevrimiçi olarak eğitim görüyoruz ve başlamak için genellikle bizi okula gitmek için çok daha fazla hale getiren hayati kıyafetlere ihtiyacımız var.

Muhtemelen küçük yurt odası dolabınıza sığabileceğiniz çok şey var. Ve bu kadar sınırlı bir alanla, her parçanın önemli olduğu bir gardırop kurmalısınız. En az bir hafta boyunca yeterince temiz kıyafet ve zarif olmalısınız. Aksi takdirde, haftada birkaç kez çamaşırlarınızı yapacaksınız, zamanınız veya isteğiniz olmayacak bir şey.

Burada bazı moda blogcularında kaydırdık ve Spring Trend 2022 için okul kıyafeti esaslarının ilhamını aldık

Kazak

Bahar okul yılının başlangıcı derslerin başlangıcını gösterir, ancak bir kazak giymek de yanlış değildir. Daha sıcak günlerde zarif kalmak için hafif kumaşlarda gevşek bir kazak veya kırpılmış stil deneyin.

Kadınlar 3D Örgü Sakinsiz Pamuk Hacmi 3/4 Knapu Jumper

Uniqlo tarafından

Kadınlar yıkanabilir çizgili sahte boyun jumper

Uniqlo tarafından

Büyük boy gömlek

En iyi büyük boy gömleğe sahip olduğunuzda kimin başka bir şeye ihtiyacı var? Kütüphanede rahatlamak veya giydiğiniz her şeye rahat bir dokunuş eklemek için en iyisi, sizi rahat tutmak için hayatınızda bir tişörte ihtiyacınız var. Ya da bu tişört tek başına giymek veya diğer üstlere katmanlamak için en iyisidir. Zarif bir görünüm için kot pantolonla eşleştirin.

Büyük boy çanta

H&M tarafından

Kadınlar% 100 premium keten gömlek

Uniqlo tarafından

Kot

Nisaiinan

Her zaman bahar favorisi oldukları için kot pantolonla kıyafetinize temel kıyafet parçaları ekleyin. Bu, özel bir gündelik stil ekleyecek ve sınıftan sınıfa adım atarken size bir gelişme sağlayacaktır.

Geniş yüksek kot pantolon

H&M tarafından

Dış giyim

Sevvalakmn

Büyük boyutlu bir ceket, hırka veya ceket tüm yıl boyunca müthiş görünecek ve hemen hemen her şeyi tercih edecek.

V-Neck hırka

H&M tarafından

Kadın Trençkot

Uniqlo tarafından

Kadınlar uniqlo u kapüşonlu blouson ceket

Uniqlo tarafından

Spor ayakkabı

Sokak tarzının özünü okul vibe’nin tarzının özüne dönüştürün. Spor ayakkabı, bir sonraki sınıfa koşmanızı engellemez. Ayrıca, giydiğinizde harika görüneceksiniz.

İnce örgülü kayma ayakkabısı

H&M tarafından

Sırt çantası

Zarif bir sırt çantası giyebildiğinizde neden çok fazla çanta ile omuzlarınızı feda edelim? Bunun yerine modaya uygun bir deri sırt çantası kullanın ve ders için ihtiyacınız olan her şeyi taşımanın en tatlı yoluna sahip olacaksınız.

Ayrıca bakınız

Mağaza ve Stil, Bahar Modası
Bahar düğün davetiyesinde giymek için elbiseler inspo

Sahte deri küçük sırt çantası

Forever 21

Sırt çantası

asenatalar

Tabii ki, nereye giderseniz gidin okul malzemelerini yanınızda taşımanıza gerek yoktur. Yalnızca sınıflar arasındaki ve dışarı çıktığınız zamanlar için yeterince büyük bir çanta alın.

Sahte Croc Deri Taşıma Çantası

Forever 21

Loafer

kobobolinho

Bu eski okul favorisi bir badem-toe güncellemesi aldı ve hala her şeyi tercih ediyor. Loafer’lar koyun ve hızla muzaffer hissedeceksiniz.

At Bitlik Mokarlar

H&M (ABD)

Etek

Hepimizin pantolonla uğraşamayacağımız günler var. İhtiyaç zamanları için şirin etekleri dolabınızda tutun. Sadece çekin, uyluk yüksek tayt veya çorap ekleyin ve gitmeye hazırsınız.

Kısa Dimi Etek

H&M (ABD)

Pileli ekose küçük etek

SONSUZA KADAR 21

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *